Låt sommaren flytta in

av | maj 18, 2023 | Form

Blommor i sprakande rött, gult och orange med blad i krispiga nyanser av grönt.

Låt sommaren flytta in i ditt hem och duka upp till sommarfest med Svenskdesignad krasse.  Jag ser jordgubbstårta, iskall flädersaft och koppar med rykande kaffe. Jag har designat en hel kollektion för att du ska kunna leva sommardrömmen året om. Hurra!

Köp din krasse här!

Krasse är verkligen en av mina favoritblommor! En växt full av livskraft som ger mig lyckopirr när den skickar iväg sina spretiga rankor åt alla håll och kanter. Jag gillar att den blommar i starka färger och verkligen inte ber om ursäkt för sin galna mix av rött, orange, gult, illrosa och krispigt grönt.

Köp din krasse här!

Svep in dig i en blommig scarf, duka upp tårtkalaset på en sprakande duk och bulla upp med pigga kuddar i soffan. Jag har designat livets mönster till dig så du kan låta sommaren flytta in i ditt hem året runt. Tjohooo!

Köp din krasse här!