PAPPERSKONST I ARKADEN

av | jan 20, 2023 | Form, Pop-up

Jag blev inbjuden till Arkaden för att skapa papperskonst i samband med firandet av Alla hjärtans dag!

Alltså HURRA för möjligheten att få skapa papperskont i ljuslila, rosa och silvriga vårtoner. Det tackar man ju så klart ja till!

Dessutom är det alltid lika trevligt att bli inbjuden av vännerna på Stillback för att tillsammans med gänget på Smokk få arrangera ännu ett event i Arkaden Gallerian mitt i centrala Göteborg.

För en sak som är säker är att när jag gör projekt ihop med det här teamet är allt, precis allt välplanerat, genomtänkt och smakfullt in i minsta lilla detalj. Ett gäng proffs helt enkelt!

Eftersom vi har gjort flera projekt tillsammans förut litar de på mig och ger mig och papperskonsten rätt fria händer. Hur bra?! Jag fick färgprover över mailen och bestämde mig för att promenera ner till Arkaden och ta en titt och framför allt en sniff. Visste ni att det sitter små doftpuckar i taket och sprider den där lyxiga signaturdoften i hela gallerian?

Under själva eventet visade jag exempel på kreativ papperskonst och hjälpte Arkadens kunder att slå in sina inköp i vackra paket med det där lilla extra.

Så kul att sprida glädje ett par timmar och dessutom själv få skutta därifrån med ett leende på läpparna och en bukett krispiga vårblommor under armen.

Tack för den här gången Arkaden Gallerian,  Stillback och Smokk.