PAPPERSKONST SOM UTSMYCKNING

av | feb 20, 2023 | Form, Konst

I år har jag verkligen haft en riktig kickstart när det kommer till projekt i kategorin ”papperskonst”.

Som ni redan vet stod jag i Arkaden häromveckan och visade hur man skapar inspirerande och kreativa inslagningar med hjälp av papper, fantasi och tålamod.

Dagen innan genomförde jag ett annat kul projekt på samma tema fast i en betydligt mildare färgskala.

Via vännerna på Eventyr Nine Yards fick jag nämligen det prestigefyllda uppdraget att skapa hållbara bordsdekorationer till en konferens hos deras kund Volvo Trucks.

Temat var som klippt och skuret för mig för de önskade sig hållbar design av ostronskal, papper och lokala växter som torkad vass och andra strån.

Behöver jag ens säga att jag hade kul när jag skapade enheterna till det här uppdraget? Papperskonst i form av kransar och cylindrar, handmålade bordsnummer och utvalda ostronskal från min samling.

Tack Eventyr Nine Yards för att ni lät mig vara med och skapa delar av det här fantastiska projektet. Om jag får välja så gör vi om det snart igen!

Blir du sugen på att köpa hem papperskonst att dekorera med så kan jag tipsa dig om att det just nu finns massor av fina kransar och cylindrar i min webshop. Magiska snäckkransar finns det också. Så snyggt! Så unikt!