Papperskonst på Bokmässan

av | okt 26, 2023 | Böcker, Konst, Pop-up, Texttavlor

Jag har länge drömt om att få visa upp min papperskonst på Bokmässan i Göteborg!

Kan nog inte tänka mig en bättre plats att visa upp mina skira kransar av gamla bortvalda böcker än på en plats som redan är fylld av människor som älskar bokstäver, text och böcker!

Så jag gjorde som jag gör och drog i alla trådar jag har… Jo, det är faktiskt så. Har man en dröm eller vet man vad man önskar och vill så ska man säga det högt och kontakta de människor man tror kan hjälpa en på vägen.

Sagt och gjort! Det visade sig att Bokmässan tyckte att en nio meter lång vägg på bästa plats mellan tidningsjättar och bästsäljande författare passade bäst för mig. Hurra!

När drömmar går i uppfyllelse är det ju oftast inte av en slump det händer. Därför vill jag passa på och ropa ett rungande TACK till två fantastiska personer som varit med och sett till att min dröm om att få fylla en hel väg med text- och papperskonst på Bokmässan gick i uppfyllelse. Utan Lena Kallevik och Annette Ambervik hade det aldrig varit så här lätt, kul och glädjefyllt. Vilka fantastiska proffs ni är! Jag håller tummarna för fler gemensamma projekt i framtiden.