KONSRUNDAN, 30 – 31 oktober, kl 11-16

av | okt 26, 2021 | Konst

Lördagen den 30 oktober + söndagen den 31 oktober, kl 11-16

Nu är det äntligen dags att bjuda in till 2021 års version av Konstrundan i Östra Göteborg. 

Jag och mina ateljékompisar på Hantverket Väst öppnar våra dörrar och välkomnar er in i vårt galleri på Slakthusområdet. 

Jag finns på plats kl 11-16 lördagen den 30:onde och söndagen den 31:a oktober. 

Vi håller till i Hus A (strax bakom restaurang Winemechanics) Kör du bil siktar du på Gamlestaden och Slakthusområdet. Kommer du med spårvagn (4, 7, 9 eller 11 – Tar 6 minuter från Centralstationen) så hoppar du av vid Gamlestads torg och promenerar under spårområdet och in på Slakthusområdet.  

Varmt välkomna!

Minnen som får dig att le

Minnen som får dig att le

Det är inte lätt att skapa nya minnen som får en att le när livet styrs av restriktioner och det råder "Coronatider". Själv försöker jag roa mig på alla sätt jag kan för att hålla igång kreativiteten. Under januari, februari och mars har jag flyttat ut delar av min...

läs mer
Ugglor att pynta med

Ugglor att pynta med

Tid för blommande, knoppande grenar och pynt! Är det någon mer än jag som börjat plocka in små grenar med förhoppningen om att få se sånna där små pigga, illgröna blad? Extra snyggt och glatt blir det ju också om man pyntar grenarna. Mina små ugglor i porslin passar t...

läs mer
Horisonter i bläck

Horisonter i bläck

Jag har valt ut några av mina vackraste horisonter i bläck och byggt lyxiga ramar i mattsvart till dem.  I mer än tio år har jag samarbetat med Bengt och hans team på Galleri Anden i Göteborg. Enligt mig är de bäst i stan (kanske landet?) på att bygga vackra ramar och...

läs mer