Kulturnatta 2022

av | okt 23, 2022 | Form, Konst, Pop-up

Kulturnatta i Göteborg – Fredagen den 28/10 kl 15-21 på Hantverket Väst/Slakthusområdet Hus A.

Går du omkring och tänker att det skulle vara kul att ta del av Göteborgs kulturliv, men får liksom aldrig till det? Du funderar kanske på att kolla in det där Slakthusområdet som du hört så mycket om men aldrig riktigt fattat var det ligger.

Ja men då har jag ett perfekt förslag till dig! På fredag, den 28:e oktober är det Kulturnatta i Göteborg. Det betyder att det händer massor av kul saker runt om i stan. På Hantverket Väst/Slakthusområdet där jag har min ateljé kommer vi till exempel att öppna upp våra dörrar och bjuda in alla som vill i vårt kreativa hus. Passa på och kom förbi min ateljé vetja!

Till Slakthusområdet tar man sig lätt med spårvagn eller bil. Kommer du med spårvagn hoppar du av på Gamlestads Torg – det är en hållplats efter Centralstationen.  Japp, en endaste hållplats för spårvagnen kör ut på det där snabbspåret och gasar förbi hela den där trista biten av motorväg.

När du väl kommit till Gamlestads Torg går du ner i gångtunneln under spåren och följer skyltningen mot Slakthusområdet. Min ateljé ligger i Hus A som heter Hantverket Väst. (på bortre kortsidan av Winemechanics)

Den här gången har jag dukat upp alla mina produkter med krassemönster i vårt galleri och så kommer jag att bjuda på en riktigt bra deal där du kan plocka ihop dina favoriter av mina dubbla kort med kuvert till ett extra bra pris.

Känner du för att kika in i min ateljé eller ska du äntligen unna dig att slå till på den där tavlan du har gått och smygtittat på går det så klart också väldigt bra. Nämen vi ses väl på fredag tycker jag! Kl 15-21 i Slakthusområdet. Ring mig om du går vilse så kommer jag ut och möter dig, 0708-98 88 95