Pop-up studio på Nääs fabriker

av | jan 2, 2021 | Konst, Pop-up

Nu har jag flyttat in min webshop i STUDION på Nääs fabriker.

Under januari, februari och mars plockar jag med mig delar av min webshop ut till Nääs Fabriker (20 min från Göteborg) Planen är att vara på plats i studion på lördagar och någon veckodag då och då.

Men även när jag inte är på plats i studion kan du lätt handla det du vill ha och betala med Swish. All info om hur du betalar och får kvitto finns i lokalen.

Vilken ljuvlig start på det nya året. Varmt välkomna!

Så här fint skriver Nääs om mitt besök i deras vackra studio. 

Minnen som får dig att le

Minnen som får dig att le

Det är inte lätt att skapa nya minnen som får en att le när livet styrs av restriktioner och det råder "Coronatider". Själv försöker jag roa mig på alla sätt jag kan för att hålla igång kreativiteten. Under januari, februari och mars har jag flyttat ut delar av min...

läs mer
Ugglor att pynta med

Ugglor att pynta med

Tid för blommande, knoppande grenar och pynt! Är det någon mer än jag som börjat plocka in små grenar med förhoppningen om att få se sånna där små pigga, illgröna blad? Extra snyggt och glatt blir det ju också om man pyntar grenarna. Mina små ugglor i porslin passar t...

läs mer