En vän med fingertoppskänsla

av | jan 8, 2021 | Pop-up

Nästan alla av oss har nog en i vår krets av vänner. En sån där person som har den magiska förmågan att hitta vackra saker som vi andra älskar men aldrig lyckas hitta på auktion eller lyxloppis.

De där små sakerna som sätter pricken över i:et  och lyfter ett vanligt rum och förvandlar det till en magisk miljö. Det kan vara en matta, en stol, ett fat, eller en liten liten liten figur i porslin.

Min sån person heter Karin. Hon är fantastisk på att hitta de där sakerna som är något alldeles extra. Dessutom brinner hon och har alltid gjort (långt innan det blev modernt) för miljö och återbruk. Sakerna hon hittar är sällan nya men ofta av god kvalitet, har hängt med ett tag och är mer än redo att förgylla ett vackert hem i många år till.

Jag är så stolt och lycklig över att kunna berätta för er att Karin har gått med på att ställa några utvalda föremål i min Pop-up-studio på Nääs Fabriker. Nu när det inte riktigt går att bjuda in till vernissage och utställning på grund av rådande situation med Covid har jag ju bestämt mig för att bygga en vacker miljö där ni själva kan strosa runt och titta eller handla oavsett om jag är på plats eller inte.

I Ateljé Mayor Ekeblad på Nääs har jag byggt upp en miljö bestående av olika små installationer av konst och bruksföremål. Allt har lappar med information om pris och hur du går tillväga för att köpa dem i min webshop (mayorekeblad.se) eller via Swish (1234117677)

För att göra miljön i studion till något lite extra kommer nu Karin att svänga förbi på lördag och placera utvalda föremål i lokalen. Ryktet säger att första lasset innehåller ett par stolar, en magisk matta och några saker i porslin. Hurra! Spännande eller hur?!

Ateljé Mayor Ekeblad på Nääs Fabriker – januari, februari och mars:

Vardagar 10-18

Lördag och söndag 10-16

VÄLKOMNA!

Stolar, 2000:-/st

Gul skål, 475:-

Kanna, 700:-

Matta, 2200:- 

Minnen som får dig att le

Minnen som får dig att le

Det är inte lätt att skapa nya minnen som får en att le när livet styrs av restriktioner och det råder "Coronatider". Själv försöker jag roa mig på alla sätt jag kan för att hålla igång kreativiteten. Under januari, februari och mars har jag flyttat ut delar av min...

läs mer