Pop-up-ateljé på ljuvliga Nääs Fabriker

av | feb 13, 2021 | Form, Konst, Pop-up, Texttavlor

POP-UP-STUDIO på underbara Nääs Fabriker!

Under januari, februari och mars har jag en pop-up-ateljé i det magiskt vackra rummet som kallas för ”STUDION” på Nääs Fabriker, strax utanför Göteborg.

I lokalen visar jag texttavlor, konst och bruksföremål. Det geniala är att Nääs Fabriker håller öppet i lokalen alla vardagar kl 10-18 och lördag/söndag kl 10-16. Så oavsett om jag är på plats eller inte kan man ta del av och köpa min konst.

Jo, det är sant! Ser du något du gillar kan du lätt plocka med dig tavlan eller föremålet och betala via Swish. Runt om i lokalen finns information om hur du gör och till och med smidiga QR-koder som gör att du hamnar rätt. Hurra! Så bra.

Jag är ofta på plats i studion på lördagar men det går så klart även bra att boka ett möte med mig så vi kan ha en privat visning i lokalen när det passar dig.

 

Varmt välkommen!