Horisonter i bläck

av | feb 13, 2021 | Konst

Jag har valt ut några av mina vackraste horisonter i bläck och byggt lyxiga ramar i mattsvart till dem.

 I mer än tio år har jag samarbetat med Bengt och hans team på Galleri Anden i Göteborg. Enligt mig är de bäst i stan (kanske landet?) på att bygga vackra ramar och skära till passepartout i exakt rätt nyans.

I min pop-up-studio på Nääs Fabriker kan du just nu se horisonterna i bläck som fått lyxiga ramar i en matt, svart, list. Självklart kan du även klicka hem dem i min webshop om du inte har tid eller möjlighet att åka till Nääs. Vem vet? Du kanske bor i en annan stad eller i ett annat land. Går så klart bra att handla ändå.

I min webshop kan du se fler detaljbilder. Go for it!

Minnen som får dig att le

Minnen som får dig att le

Det är inte lätt att skapa nya minnen som får en att le när livet styrs av restriktioner och det råder "Coronatider". Själv försöker jag roa mig på alla sätt jag kan för att hålla igång kreativiteten. Under januari, februari och mars har jag flyttat ut delar av min...

läs mer
Ugglor att pynta med

Ugglor att pynta med

Tid för blommande, knoppande grenar och pynt! Är det någon mer än jag som börjat plocka in små grenar med förhoppningen om att få se sånna där små pigga, illgröna blad? Extra snyggt och glatt blir det ju också om man pyntar grenarna. Mina små ugglor i porslin passar t...

läs mer