Kort med textkonst

av | nov 27, 2020 | Texttavlor

Jag har precis lagt upp ett fint litet erbjudande i min webshop. Från och med idag, fredag, till och med söndag kan du köpa en ask med sex kort för bara 125:-

Nu när det är som mörkast, gråast och blåsigast kan man faktiskt behöva en liten ask med peppande texttavlor. Eller nja, det är ju sex stycken dubbla kort med olika budskap i den där lilla asken. Men jag tänker att den smarta ser det som små tavlor i A6 format och ramar i dem. Eller hur?

Korten passar perfekt i vanliga standardkuvert och hela asken går så klart utmärkt att stoppa ner i ett litet vadderat kuvert och skicka till någon som behöver muntras upp. 

Nej nu ska jag sluta prata om hur fina och bra de här korten är och låta dig klicka in i shoppen och beställa hem dem. Som sagt, nu till ett väldigt snällt pris också. 

Ta mig till webshoppen!